SZERZŐI JOGOK ÉS ADATVÉDELEM

 

Azzal, hogy belép a qualitysupport.hu website oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:


A qualitysupport.hu honlapon (továbbiakban "lap") található tartalom, a törvényi rendelkezéseket kivéve, a Quality Support Kft. szellemi tulajdona.
A lapról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja érdemben az eredeti információt,
b) a forrásra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti,
c) a lapra mutató aktív linket helyez el minden közlésnél.


A lap bármely részének tükrözése, más honlapokba való beépítése csak a Quality Support Kft. engedélyével lehetséges.


A Quality Support Kft fenntartja a jogot, hogy a megjelenés vagy link elhelyezése ellen kifogást emeljen. Ebben az esetben a linket, illetve a kifogásolt tartalmat haladéktalanul el kell távolítani, vagy javítani kell a kérésünknek megfelelően.


Szerkesztőink mindent megtesznek azért, hogy az általunk közölt információk pontosak és frissek legyenek, azonban a megjelentett információk használatából eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.


Oldalainkon megjelenő linkek más weblapokra mutatnak, az ezeken az oldalakon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk.


Adatvédelem
A honlapon egyes szolgáltatások, megrendelések igénybevételéhez szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím, cégnév, kor, stb.) Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél részére, a törvényben meghatározott eseteken kívül, nem adjuk ki. A korra és irányítószámra vonatkozó adatokat csak statisztikai összesítésre használjuk.