Minőségirányítási Tréningek

Elearning és Online képzés

Online: minden hagyományos képzés kérhető online formában is

Elearning

- Mérőrendszerek statisztikai analízise

Hagyományos képzés, workshop, Elearning vagy online képzés? Melyiket válasszam?

Ebben a kis bevezetőben bemutatásra kerülnek a különböző képzési formák, hogy megkönnyítse a választást. Vállalkozásunk mindegyiket alkalmazza, sőt ezek kombinációit is a témakörnek és az ügyfél elvárásainak megfelelően.

Hagyományos tréning

Előnyök:

 • Személyes interakció: A hagyományos tréningek lehetőséget nyújtanak a személyes interakcióra az oktatók és a résztvevők között. Ez lehetővé teszi a közvetlen visszajelzést, a kérdések megválaszolását és a csoportmunkát.
 • Élő demonstrációk: Az élő tréningek lehetőséget adnak az élő demonstrációkra és gyakorlatokra, amelyek segítenek a résztvevőknek gyakorlati tapasztalatokat szerezni és készségeiket fejleszteni.
 • Személyre szabott visszajelzés: A résztvevők közvetlen visszajelzést kaphatnak az oktatóktól és a társaiktól, ami segít a fejlődésben és a tanulás folyamatosságában.

Hátrányok:

 • Idő- és helyfüggőség: A hagyományos tréningekhez időpontok és helyszínek kötődnek, ami korlátozza a rugalmasságot és a hozzáférést. A résztvevőknek az oktatási helyszínre kell utazniuk, és az időbeosztásukat ehhez kell igazítaniuk, de céges megkeresés esetén lehetőség van kihelyezett képzésre is
 • Magas költségek: A hagyományos tréningek gyakran magas költségekkel járnak, mint például az utazás, a szállás és a helyszín bérleti díja. Ez korlátozhatja azokat, akiknek korlátozott költségvetésük van.

eLearning

Előnyök:

 • Rugalmasság és hozzáférhetőség: Az eLearning lehetővé teszi a tanulóknak, hogy saját időbeosztásukhoz igazodva tanuljanak. Nincs szükség fizikai jelenlétre, és a tananyagok bármikor hozzáférhetők, bárhol is tartózkodik a tanuló.
 • Személyre szabott tanulás: Az eLearning lehetőséget nyújt a tanulóknak a saját tempójukban és stílusukban történő tanulásra. Az oktatási anyagok és tevékenységek az egyéni szükségletekhez igazíthatók.
 • Gazdag erőforrások: Az online oktatás során a tanulók széles körű erőforrásokhoz férhetnek hozzá, melyeket a tananyagba is beépítünk (például online könyvek, videók, cikkek és interaktív kurzusok), hogy segítsük a tanultak elmélyítését

Hátrányok:

 • Hiányzó személyes interakció: Az eLearning során a tanulók kevesebb személyes interakcióra és közvetlen visszajelzésre számíthatnak az oktatóktól és a társaiktól.
 • Technológiai kihívások: Az online oktatás technológiára és stabil internetkapcsolatra támaszkodik. Technikai problémák és hozzáférési korlátok felmerülhetnek, különösen azoknál, akiknek nincs megfelelő eszköze vagy internetkapcsolata.
 • Önállóság és motiváció: Az eLearningben erős önállóságra és motivációra van szükség. A tanulóknak diszciplínával kell rendelkezniük ahhoz, hogy befejezzék a tananyagot és maguktól motiváltak legyenek.

Workshop

Előnyök:

 • Interaktív tanulás: A workshopok interaktív tanulási élményt nyújtanak. A résztvevők aktívan részt vesznek a tevékenységekben, csoportmunkákban és gyakorlatokban, amelyek segítik a tapasztalati tanulást.
 • Képességfejlesztés: A workshopok célja a készségek és képességek fejlesztése. Az élő demonstrációk és a gyakorlatok lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy gyakorolják az új készségeket és azonnali visszajelzést kapjanak.
 • Kollaboráció és tapasztalatcsere: A workshopok lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy együtt dolgozzanak, véleményt cseréljenek és tanuljanak egymástól. Ez elősegíti a közösségépítést és a tudás megosztását.

Hátrányok:

 • Időkorlátok: A workshopok gyakran meghatározott időtartammal rendelkeznek, ami korlátozhatja a mélyebb elmélyülést és a résztvevők saját tempójukban történő tanulását.
 • Kisebb méretű csoportok: A workshopok általában kisebb csoportokban zajlanak, ami korlátozhatja a résztvevők számát és a változatos perspektívák sokféleségét.
 • Korlátozott idő az egyes témákra: Mivel a workshopok általában rövid időtartammal rendelkeznek, bizonyos témák vagy részletek kevésbé részletesen vizsgálhatók meg.

Online (Teams) tréning

Előnyök:

 • Virtuális együttműködés: A Teams-es tréningek lehetővé teszik a virtuális együttműködést és a csoportmunkát a Teams platformon keresztül. A résztvevők közvetlenül kommunikálhatnak egymással, megoszthatják az anyagokat és együtt dolgozhatnak.
 • Rugalmasság és hozzáférhetőség: Az online Teams-es tréningek lehetővé teszik a rugalmas időbeosztást és a résztvevők számára az otthoni, munkahelyi vagy bárhol a hozzáférést.
 • Távoli részvétel: A Teams-es tréningek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy távolról is részt vegyenek, csökkentve az utazási és a helyszíni korlátokat.

Hátrányok:

 • Technikai problémák: A Teams-es tréningek során technikai problémák és hozzáférési korlátok merülhetnek fel, például instabil internetkapcsolat vagy szoftverproblémák.
 • Hiányzó személyes interakció: Bár a Teams lehetővé teszi a kommunikációt, a személyes interakció és a testbeszéd elemzése korlátozott lehet, ami néha nehezítheti a résztvevők közötti teljeskörű kapcsolatot.
 • Könnyebb elterelődés és figyelemhiány: Az online tréningek során a résztvevőknek nagyobb önállóságra és diszciplínára van szükségük a figyelem fenntartásához és az elterelődések elkerüléséhez.

Ha nem tudja, hogy Önöknek melyik képzési forma a legjobb, keressen nyugodtan, egyeztetünk és megtaláljuk közösen a legmegfelelőbbet.

Tevékenységek az önök szolgálatában

Oktatások tartása minőségirányítás területén autóipari beszállítóknak és olyan vállalkozásoknak, akik csak meg szeretnék ismerni ezeket a módszereket hatékonyságuk fejlesztése érdekében.

Oktatóink folyamatosan képzik magukat. Trénerünk és ügyvezetőnk a Dunaújvárosi Egyetemen a minőségirányítási szakmérnök képzésének oktatója volt több tantárgyban.

Ha Ön csak a megoldandó szituációt írja meg nekünk, akkor személyre szabottan állítjuk össze az adott helyzet megoldására alkalmas tananyagokat.

Oktatásaink naprakész és gyakorlatban használható tudást, ismeretet nyújtanak.

Oktatásaink több formában is igénybe vehetők egésznapos és félnapos képzés, vagy ha Önöknek az a kényelmesebb, akkor rendelkezésre állunk távoktatás - online formájában is

Projektek végzünk a minőségirányítás területén - workshop, a felmerülő problémák megoldására a helyszínen Önökkel közreműködve.

Tesszük ezt azért, mert oktatásaink során azt tapasztaltuk, hogy egy – egy képzéssel nem minden esetben oldódnak meg tartósan az akadályok és szeretnénk segíteni a tanultak gyakorlatban való elmélyítésében is.

Egy -egy workshop tervezésekor segítünk az ügyfeleinknek már az ajánlat adás előtt felmérni, hogy ténylegesen mi a probléma, mi lehet az oka és egy részletes projekttervvel segítünk a hatékony lépések kidolgozását, megvalósítását. 

Minden egyes esetet az ügyfél igényeire szabjuk ajánlatainkat, figyelembe véve az Ő elvárásait például a workshop idejére, az ügyfél erőforrásaira is.

Ha valamit nem talál a kínálatunkban, vagy nem tudja mi lenne a megoldás problémájára, akkor írjon nekünk és személyre / vállalkozás helyzetére vonatkozóan tervet állítunk össze a sikere eléréséhez!