fbpx

Quality Support Kft.

Szolgáltatások

Tevékenységek az önök szolgálatában

Oktatások tartása minőségirányítás területén autóipari beszállítóknak és olyan vállalkozásoknak, akik csak meg szeretnék ismerni ezeket a módszereket hatékonyságuk fejlesztése érdekében.

Oktatóink folyamatosan képzik magukat. Trénerünk és ügyvezetőnk a Dunaújvárosi Egyetemen a minőségirányítási szakmérnök képzésének is oktatója több tantárgyban.

Ha Ön csak a megoldandó szituációt írja meg nekünk, akkor személyre szabottan állítjuk össze az adott helyzet megoldására alkalmas tananyagokat.

Oktatásaink naprakész és gyakorlatban használható tudást, ismeretet nyújtanak.

Oktatásaink több formában is igénybe vehetők egésznapos és félnapos képzés, vagy ha Önöknek az a kényelmesebb, akkor rendelkezésre állunk távoktatás - online formájában is

Távoktatási és online oktatás képzések előnyei:

  • Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, itthon vagy külföldön folyamatosan hozzáférhet a teljes tanulmányi rendszerhez, a tantárgyi tartalmakhoz. – digitális formában
  • Személyes konzultációs alkalmak vagy igény esetén például Skype vagy Microsoft Teams konzultáció
  • A tanulás ideje és az intenzitása testre szabható, akár éjszaka, napközben, hétvégén vagy hétköznap is tanulhat.
  • Komplex, magas színvonalú oktatási program, amely magába foglalja a tantárgyi tartalmakat, gyakorló és beküldendő feladatokat, a vizsgafeladatsorokat és a folyamatos oktatói segítséget.
  • Személyre szabott, hatékony tanári segítséget nyújtunk: szakmailag és módszertanilag magasan képzett trénerek közvetlen kapcsolatban állnak a hallgatóikkal és segítik tanulásukat.
  • Home Office kollegák is intenzíven tudnak részt venni a képzésen, akár Pandémia idején is.

Projektek végzünk a minőségirányítás területén, a felmerülő problémák megoldására a helyszínen Önökkel közreműködve.

Tesszük ezt azért, mert oktatásaink során azt tapasztaltuk, hogy egy – egy képzéssel nem minden esetben oldódnak meg tartósan az akadályok és szeretnénk segíteni a tanultak gyakorlatban való elmélyítésében is.

Egy -egy projekt tervezésekor segítünk az ügyfeleinknek már az ajánlat adás előtt felmérni, hogy ténylegesen mi a probléma, mi lehet az oka és egy részletes projekttervvel segítünk a hatékony lépések kidolgozását, megvalósítását. Ezek elengedhetetlenek egy sikeres projekthez.

Minden egyes esetet az ügyfél igényeire szabjuk ajánlatainkat, figyelembe véve az Ő elvárásait például a projekt idejére, az ügyfél erőforrásaira is.

Ha valamit nem talál a kínálatunkban, vagy nem tudja mi lenne a megoldás problémájára, akkor írjon nekünk és személyre / vállalkozás helyzetére vonatkozóan tervet állítunk össze a sikere eléréséhez!