fbpx

Quality Support Kft.

Oktatások

 Oktatások tartása minőségirányítás területén autóipari beszállítóknak és olyan vállalkozásoknak, akik csak meg szeretnék ismerni ezeket a módszereket hatékonyságuk fejlesztése érdekében.

Oktatóink folyamatosan képzik magukat. Trénerünk és ügyvezetőnk a Dunaújvárosi Egyetemen a minőségirányítási szakmérnök képzésének is oktatója több tantárgyban.

Ha Ön csak a megoldandó szituációt írja meg nekünk, akkor személyre szabottan állítjuk össze az adott helyzet megoldására alkalmas tananyagokat.

Oktatásaink naprakész és gyakorlatban használható tudást, ismeretet nyújtanak.

Oktatásaink több formában is igénybe vehetők egésznapos és félnapos képzés, vagy ha Önöknek az a kényelmesebb, akkor rendelkezésre állunk távoktatás - online formájában is

Távoktatási és online oktatás képzések előnyei:

  • Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, itthon vagy külföldön folyamatosan hozzáférhet a teljes tanulmányi rendszerhez, a tantárgyi tartalmakhoz. – digitális formában
  • Személyes konzultációs alkalmak vagy igény esetén például Skype vagy Microsoft Teams konzultáció
  • A tanulás ideje és az intenzitása testre szabható, akár éjszaka, napközben, hétvégén vagy hétköznap is tanulhat.
  • Komplex, magas színvonalú oktatási program, amely magába foglalja a tantárgyi tartalmakat, gyakorló és beküldendő feladatokat, a vizsgafeladatsorokat és a folyamatos oktatói segítséget.
  • Személyre szabott, hatékony tanári segítséget nyújtunk: szakmailag és módszertanilag magasan képzett trénerek közvetlen kapcsolatban állnak a hallgatóikkal és segítik tanulásukat.
  • Home Office kollegák is intenzíven tudnak részt venni a képzésen, akár Pandémia idején is.

Oktatási palettánkon jelenlegi állandóan jelenlevő képzései:

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSBAN HASZNÁLATOS MÓDSZEREK ÉS TECHNIKÁK

AUTÓIPARI SPECIÁLIS MÓDSZEREK ÉS TECHNIKÁK

Kérje ajánlatunkat: Kapcsolat