fbpx

Quality Support Kft.

Uncategorised

Újabb tanúsító testület, akinek a tanúsítványait az IATF csak 2022. január 1-ig fogadja el

Az LGAI Technological Center SA kérésére az IATF -fel kötött szerződés 2021. december 31 -én megszűnik. Ezért az IATF az IATF -et 2022. január 1 -jei hatállyal többé nem ismeri el az IATF 16949 tanúsító szervezetként
 
"06 October 2021

At the request of LGAI Technological Center SA, the contract with the IATF will be terminated effective 31st December 2021. Therefore LGAI Technological Center SA will no longer be recognized by the IATF as a Certification Body for IATF 16949 certification effective 1st January 2022. In response to this, the IATF developed a transfer process including several waivers and concessions to support those organizations currently certified by LGAI to transfer to another IATF-recognized Certification Body. Please see below for the process."  (https://www.iatfglobaloversight.org/)

Átállási stratégia az alábbi linkben olvasható.

Tippek a fejlesztési folyamatának javításához, SWOTKép1

 

„Nincs annál haszontalanabb dolog, mint hatékonyan csinálni azt, amire tulajdonképpen nincs is szükség.”                         

(Mark Twain)

Bővebben: Tippek a fejlesztési folyamatok javításához, SWOT

Oktatások

 Oktatások tartása minőségirányítás területén autóipari beszállítóknak és olyan vállalkozásoknak, akik csak meg szeretnék ismerni ezeket a módszereket hatékonyságuk fejlesztése érdekében.

Oktatóink folyamatosan képzik magukat. Trénerünk és ügyvezetőnk a Dunaújvárosi Egyetemen a minőségirányítási szakmérnök képzésének is oktatója több tantárgyban.

Ha Ön csak a megoldandó szituációt írja meg nekünk, akkor személyre szabottan állítjuk össze az adott helyzet megoldására alkalmas tananyagokat.

Oktatásaink naprakész és gyakorlatban használható tudást, ismeretet nyújtanak.

Oktatásaink több formában is igénybe vehetők egésznapos és félnapos képzés, vagy ha Önöknek az a kényelmesebb, akkor rendelkezésre állunk távoktatás - online formájában is

Távoktatási és online oktatás képzések előnyei:

  • Rugalmas képzési forma, ami azt jelenti, hogy bárhonnan, itthon vagy külföldön folyamatosan hozzáférhet a teljes tanulmányi rendszerhez, a tantárgyi tartalmakhoz. – digitális formában
  • Személyes konzultációs alkalmak vagy igény esetén például Skype vagy Microsoft Teams konzultáció
  • A tanulás ideje és az intenzitása testre szabható, akár éjszaka, napközben, hétvégén vagy hétköznap is tanulhat.
  • Komplex, magas színvonalú oktatási program, amely magába foglalja a tantárgyi tartalmakat, gyakorló és beküldendő feladatokat, a vizsgafeladatsorokat és a folyamatos oktatói segítséget.
  • Személyre szabott, hatékony tanári segítséget nyújtunk: szakmailag és módszertanilag magasan képzett trénerek közvetlen kapcsolatban állnak a hallgatóikkal és segítik tanulásukat.
  • Home Office kollegák is intenzíven tudnak részt venni a képzésen, akár Pandémia idején is.

Oktatási palettánkon jelenlegi állandóan jelenlevő képzései:

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSBAN HASZNÁLATOS MÓDSZEREK ÉS TECHNIKÁK

AUTÓIPARI SPECIÁLIS MÓDSZEREK ÉS TECHNIKÁK

Kérje ajánlatunkat: Kapcsolat